Installatiebedrijf Kapan Elektro is een jong en dynamisch bedrijf, volledig gekwalificeerd en gecertificeerd voor alle installatie-technische werkzaamheden voor grote en kleine projekten inzake nieuwbouw/ verbouw en onderhoud.

Wij leveren een breed scala aan producten en diensten, die in verschillende vakgebieden kunnen worden onderverdeeld: inbraakbeveiligingsinstallaties, brandmeldinstallaties, omroep- en geluidinstallaties, intercom- en deurvideoinstallaties, telefoon- en datainstallaties, utiliteiten, renovatie, nieuwbouw, bouwaardepen implementatie, bouwaardepen voorbereiding, inspectie, onderhoud en 24-uurs service. Verder zijn wij gespecialiseerd in alle werkzaamheden van bouwaarde. Wij zijn KEMA erkend. Dit is de brancheorganisatie van alle Nederlandse installatiebedrijven.

Want het enige dat u belangrijk vindt is dat uw installatiebedrijf zijn werk goed doet. Dat u van uw installatiebedrijf op aan kunt. 

Een project heeft bij ons geen nummer. Een project heeft een naam. Uw naam. Van onze kant betekent dat een stukje betrokkenheid en gedrevenheid om elk project, hoe klein of groot ook, tot een goed einde te brengen. Want dat is uiteindelijk toch de reden dat u een installatiebedrijf inschakelt?